Amb la mediació, tots hi guanyem

La mediació és un procés de gestió de conflictes en què un professional fa possible que les persones parlin, reflexionin i cerquin de forma conjunta una solució vàlida, responsable i útil per a tothom.

Un arquitecte mediador comprèn, per la seva experiència i coneixements tècnics, el marc dels conflictes de veïnatge, l'obra, el món immobiliari i urbanístic, les herències i comunitats de veïns i propietaris..., i resulta el professional idoni per a la mediació en aquests casos. 

Al mateix temps, la formació homologada de l'arquitecte mediador el capacita per a mediar en conflictes i negociacions de caràcter general. 

La solució és a les vostres mans

 
 

Us trobeu en un conflicte?    

Els arquitectes perits i mediadors us podem ajudar de moltes maneres:

AMB LA MEDIACIÓ

 • Ajudant-vos a resoldre el conflicte per la via pacífica i de consens (les parts arribaran a un acord conduïdes i assessorades per professionals):
  • Exercint de mediadors professionals
  • Acompanyant-vos en un procés de mediació com a tècnics qualificats, redactors del dictamen de la situació si convé, i consellers vostres
 • Comunicant aspectes tècnics de forma efectiva amb grups de persones i gestionant-los en conjunt.

Sou al web que necessiteu!

EXPLOREU-LO

AMB L'ARBITRATGE

 • Determinant una solució per al conflicte per la via de l'arbitratge tècnic (on un arquitecte altament qualificat decidirà la millor solució per al conflicte, estalviant-vos esperes i les altes despeses judicials):
  • Exercint d'àrbitres al Tribunal d'Arbitratge Tècnic de Catalunya
  • Acompanyant-vos en el procés d'arbitratge com a tècnics qualificats, redactors del dictamen de la situació, i consellers vostres

AMB EL PROCÉS JUDICIAL

 • Acompanyant-vos com a tècnics en la via ligitiosa jurisdiccional (jutjats):
  • Estudiant tècnicament el vostre cas
  • Redactant un dictamen amb validesa per ser presentat davant un jutge, i defensant-lo en qualitat de perit judicial

La mediació: la manera més ràpida, econòmica, confidencial, sana i efectiva de resoldre els conflictes.

És el mètode de resolució de conflictes en què les parts troben elles mateixes la millor solució per al seu cas, guiades per un mediador professional.

El mediador no exerceix d'àrbitre ni de jutge, sinó que acompanya les parts per a que acordin solucions sàvies, útils i ajustades a les seves necessitats. 

Al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya trobareu l'arquitecte mediador professional que necessiteu. 

El Centre de Mediació del Col·legi d'Arquitectes posa a la vostra disposició tots els mediadors professionals arquitectes registrats al Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, per a que pugueu escollir, per les seves característiques, el més idoni per al vostre cas.