Com us podem ajudar els arquitectes experts i mediadors?     Mediació, arbitratge o jutjats

NOTÍCIES

PREMIS ADR JUSTÍCIA 2017 DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

El Departament de Justícia convoca els Premis ADR Justícia 2017 per reconèixer les millors iniciatives de mediació a Catalunya  

El DOGC ha publicat avui, dijous 26 d’octubre, la convocatòria dels Premis ADR Justícia 2017 a les millors experiències i treballs de camp impulsades per institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i d’altres formes de resolució de conflictes.

Es tracta dels primers guardons que atorga la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, per mitjà del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, i reconeixen l’originalitat, la innovació, l’avenç teòric i l’aplicació pràctica de les millors recerques i les millors experiències realitzades entre l’1 de gener de 2016 i el 30 de juny de 2017. Els premis tenen l’objectiu de promoure la difusió i el desenvolupament dels mitjans alternatius de resolució de conflictes.

Els Premis ADR Justícia 2017 es divideixen en dues categories: A i B. Dins de la categoria A es premia amb 6.600 euros la millor tesi doctoral i amb 3.600 euros el millor treball de recerca. Els guardons es van crear el passat mes d’agost per mitjà de l’Ordre JUS/188/17.

Fins al 17 de novembre de 2017 els candidats poden presentar-se a la convocatòria dels Premis ADR Justícia. El tràmit és telemàtic i es pot fer efectiu des d’aquest enllaç.


LES 15 HORES DE MEDIACIÓ AL COAC EN VÍDEO


DIA EUROPEU DE LA MEDIACIÓ 2017

L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de l'edifici principal del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya el dilluns 16 de gener de 2017 de 18:00 a 20:30 i es clourà amb una copa de cava per als assistents. 

Saber-ne més


GUANYADORS DEL CONCURS DE CARTELLS I DÍPTICS

Autors:  Pere Bosch Barrera, arquitecte, i Mònica Ramos Batet, dissenyadora gràfica


ARTICLES TÈCNICS


I CONCURS DE CARTELLS I DÍPTICS SOBRE LA MEDIACIÓ

El COAC, com a Centre de Mediació, participa en la organització de les activitats del Dia Europeu de la Mediació, i convoca el I Concurs de Cartells i Díptics sobre la Mediació

El dia 9 de gener a les 13:00 h, obertura pública de sobres del Concurs de Cartells i Díptics sobre la mediació al COAC Plaça Nova BCN


ACTES

Entrega de Diplomes universitaris de postgrau en mediació professional en l'àmbit de l'arquitectura i l'urbanisme.

Primera promoció

Aquest acte inclou la conferència "La mediación como fórmula de resolución de conflictos entre la Administración y los ciudadanos" , a càrrec de Gerardo Carballo.

Arxiu fotogràfic


FORMACIÓ

2a edició

Diploma universitari de postgrau en mediació professional en l'àmbit de l'arquitectura i l'urbanisme

Més informació i inscripcions aquí


PONÈNCIA

Davant el problema: Ens enfrontem o l'afrontem? La MEDIACIÓ com a gestió pacífica de conflictes

A càrrec de la magistrada Raquel Alastruey


FORMACIÓ PREVISTA

En aquest moment l'AAEPFC està preparant especialitzacions en la professió de mediador relatives a:

  • negociació
  • mediació comunitària i participació ciutadana

ACTIVITATS EXTERNES D'INTERÈS

La negociació en l'àmbit de l'empresa

PAULINO FAJARDO

Especialista en la resolució de conflictes en matèria de contractes, seguretat i responsabilitat civil i mercantil a nivell internacional.

El proper 21 de novembre a les 17 hores es durà a terme la primera conferencia del Itinerari Formatiu sobre Resolució Alternativa de Conflictes ( ADR) ,  negociació i mediació en l’àmbit empresarial i serà impartida per Paulino Fajardo, soci de Herbert Smith Freehills y especialista en la resolució de conflictes en matèria de contractes, seguretat i responsabilitat civil i mercantil a nivell internacional.

Col·legi de Censors Jurats de Comptes

 

BIBLIOTECA D'ARTICLESFORMACIÓN EN MEDIACIÓN PARA ARQUITECTOS

Un article de Lourdes Cabrero
Assessorament gratuït a arquitectes emprenedors

Amb la voluntat de donar suport als arquitectes emprenedors que vulguin posar en marxa i desenvolupar el seu projecte d'autoocupació, el Servei d'Emprenedoria i Innovació del COAC col·labora amb la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya per assessorar els arquitectes de manera gratuïta en el moment de posar en marxa la seva idea de negoci.

Podeu posar-vos en contacte amb el Servei d'Emprenedoria al telèfon 93 552 08 45 o enviant un correu electrònic a emprenedoria@coac.net