15 hores de MEDIACIÓ al Congrés d'Arquitectura

CAT

En el marc del Congrés d'Arquitectura, l'AAEPFMC organitza les 15 HORES DE MEDIACIÓ, que es desenvoluparan durant un dia i mig, i al llarg de les quals s'explicaran conceptes, es reflexionarà sobre els límits de la pràctica d'aquest sistema de resolució de conflictes, hi haurà tallers pràctics i ponents d'alt nivell nacional i internacional, que ens acompanyaran també en la visió de la salut social i la gestió de la incertesa. 

Reserveu els dies 15 i 16 de novembre a la vostra agenda!


ES

En el marco del Congreso de Arquitectura, el AAEPFMC organiza las 15 HORAS DE MEDIACIÓN, que se desarrollarán durante un día y medio, y a lo largo de las cuales se explicarán conceptos, se reflexionará sobre los límites de la práctica de este sistema de resolución de conflictos, habrá talleres prácticos, y ponentes de alto nivel nacional e internacional que nos acompañarán también en la visión de la salud social y la gestión de la incertidumbre.

Reserve los días 15 y 16 de noviembre en su agenda!


EN

Under the Congress of Architecture, the AAEPFMC organizes 15 HOURS OF MEDIATION, to be conducted for a day and a half. Concepts will be explained, as well as thoughts about the boundaries of this system of conflict resolution. There will be workshops and speakers of high national and international level, who will lead us to considerations about social health and uncertainty management.

Book on 15 and 16 November in your diary!